Bordtennis er en sport for alle uanset alder og fysisk formåen

Hvis du vil være medlem af Bordtennis Varde, så forpligter du dig ”kun” til at møde op med godt humør og høj kampgejst. Vi forventer, at du deltager seriøst i træningen, så vi kan opretholde et levende og lærende træningsmiljø. Ligeledes vægtes fair-play og godt kammeratskab højt.

Som nyt måske-medlem kan du prøve at træne med 3 gange gratis. Du kan låne bat og bolde hos os.

Kontingent 2020-2021

Børn/junior/senior: 750 kr

BAT60+: 400 kr

Stævner/turneringer

Bordtennis Varde er medlem af DGI og DBTU. Som medlem kan du derfor stille op til stævner og turneringer. Medlemmer betaler selv spillerlicens, tilmeldingsgebyr og evt. andre omkostninger i forbindelse med stævner og turneringer, ligesom medlemmer (forældre) selv sørger for transport.

Forsikring

Bordtennis Varde har ikke tegnet forsikring for trænere og medlemmer. Det er således op til trænere og medlemmer selv at tegne forsikring. Aktiviteterne er langt fra at være ”farlig sport”, så de vil være dækket af en almindelig ulykkes- og ansvarsforsikring. 

Indmeldelse

Hvis du gerne vil være medlem, så udfyld formularen nedenfor*. Dit medlemskab er først aktivt, når du også har betalt kontingentet.  Det gøres ved at overføre 750 kr. (børn/junior/senior) eller 400 kr. (BAT60+) til konto 7181 – 0001167601.

*Ved indmeldelse giver du samtidig klubben tilladelse til at bruge billeder fra træning, stævner og sociale arrangmenter på div. sociale medier. Hvis ikke du ønsker dette, kan du sende en mail på info@bordtennisvarde.dk

SKYND DIG - vent ikke længere med at blive medlem.... :-)